LAGIOKE.COM

Situs lagioke.com didirikan pada tanggal 12 Desember 2014. Awalnya situs ini menggunakan subdomain Blogspot 2011 silam, namun setelah banyak pertimbangan akhirnya ditahun 2014 berubah menjadi domain TLD.

Situs lagioke.com awalnya membahas tentang tutorial Blog, namun karena sudah banyak Blog-blog berbau tutorial maka situs ini beralih topik tentang informasi unik, menarik, dll.

SITUS LAINNYA
Admin lagioke.com, aktif juga dibeberapa Blog antara lain : blog.lagioke.com dan theme.lagioke.com
logoblog

Live For Speed S2 Sürüm Oyun İndir

Live For Speed S2 Sürüm Oyun İndir



Live For Speed tarafından üretilen ve kendini kanıtlayan LFS oyunu, Türkiyede de yarışseverlerin en sevdiği oyunlardan birisi olmayı başardı. İnternet üzerinden download edebileceğiniz en iyi araba yarışı oyunları arasında bulduğumuz bu zevkli ve 3D oyunu, biz de sizlere tavsiye ediyoruz. Oyunsimulasyon tarzda hazırlanmış, çünkü diğer oyunlardan farklı olarak size hem sürüşü öğretip hem de yarıştırmayı planlamış. Bunun için isminin yanına "Online Racing Simulator" yani online yarış simulatörü ibaresi de eklenmiş. Live For Speed oyununun, oyuncular tarafından sevilmesinin en büyük etkeni, lastiklerdeki havadan, aracınızın cant kapaklarına kadar ayarlayabilmeniz. Yani bu açıdan Oyunsize tam bir profesyonel araç hakimiyeti sağlıyor. Adından da anlaşılacağı gibi hız için yaşayanlar bu oyunu çok sevecekler.

LFS oyunu o kadar gerçekçi ayarlanmış ki, oyuna başladığınızda bu arabayı nasıl kontrol edeceğim diye düşünebilirsiniz. Ama alıştıkça ve size en uygun sürüş seçeneklerini ayarladıktan sonra yolların hakimi olabilirsiniz. Yeni başlayanlara tavsiye olarak, single player modu ile kendilerini ve yol tutuşlarını geliştirmeleri. Ayrıca Oyun için hazırlanan yamaları indirerek oyunu daha kolay ve değişik modlarda oynayabileceksiniz.

LFS Sistem Gereksinimleri 

İşlemci : Pentium 4 ve üstü

Ram : 256 Mb

İşletim sistemi : Windows ( Tümü )

Ekran Kartı : 64 Mb

Boş Alan : 1 Gb

Bağlantı hızı : 1024 Kbps minimum

Klavye ve mouse

DirectX : 9 ve üstü

Dil Desteği : Türkçe, İngilizce


Benzer Yayınlar

0 yorum: